Main Menu

Meghosszabbították a decemberi trafikpályázatot

Január 18-a helyett március 18-áig lehet pályázni a decemberben meghirdetett koncessziókra. Korábbi laphírek szerint 992 koncesszióra 567 érvényes pályázat érkezett, 876 településen pedig senki nem pályázott.

Harminc nappal, március 18-áig meghosszabbította a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a további trafikkoncessziókra tavaly december 17-én kiírt pályázat elbírálásának határidejét – közölte honlapján a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN).

A társaság közlése szerint a döntést a beérkezett pályázatok nagy száma, és “az ennél fogva jelentkező jelentős ügyteher” indokolta. A pályázatra január 18-áig lehetett ajánlatot tenni.

A határidő hosszabbításáról elsőként beszámoló Világgazdaság azt írta: a pályázat összesen 992 koncessziós jogosultságot érintett, amire az NDN adatai szerint 567 érvényes pályázat érkezett be. Amiatt van még mindig meglepően sok gazdátlan koncesszió, mert például a második körben 876 településre – többnyire néhány száz lelkes falvakban – senki nem nyújtott be pályázatot – jegyzi meg a lap.

Forrás: hirado.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük